Κατηγορίες
Πολιτική

Σοσιαλισμός ή Χρεωκοπία

Οι καιροί νερό θα φέρουν
έτσι λένε αυτοί που ξέρουν

Υποτίθεται ότι οι υπεύθυνοι της κυβέρνησης ξέρουν τι θα φέρουν οι καιροί. Και βλέπουν το μέλλον μας δυσοίωνο. Όλοι ξέρουμε ποιος φταίει. Ή μάλλον όλοι λέμε ότι γνωρίζουμε ποιος φταίει· γιατί προς το παρόν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε. Άλλοι λένε ότι τα έφαγαν οι πολιτικοί, άλλοι οι συνδικαλιστές, άλλοι τα ρίχνουν στη φοροδιαφυγή, κάποιοι λένε ότι τα φάγαμε μαζί.
Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση είναι ζόρικη: δεν υπάρχει σάλιο. Ευτυχώς όμως έχουμε υπεύθυνη κυβέρνηση και κυρίως σοσιαλιστική. Ως γνωστόν ο πυρήνας του σοσιαλισμού είναι η κοινωνική δικαιοσύνη. Και μιας και είναι δύσκολο να συμφωνήσουμε στα αίτια της κρίσης, η κυβέρνηση ρίχνει το βάρος στη μοναδική διέξοδο, για να βγούμε από την κρίση.
Από μια σοσιαλιστική κυβέρνηση δε θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο. Γιατί να την πληρώσουν μόνο όσοι φταίνε; Ο σοσιαλισμός επιβάλει να την πληρώσουν όλοι ανεξαιρέτως. Ο Βενιζέλος ανακοίνωσε τα βαριά μέτρα: Φορολογική δικαιοσύνη με μείωση του αφορολόγητου. Το πατριωτικό καθήκον μας καλεί να στήσουμε κώλο. Ξανά!

Από τον/την Diataxis

2 απαντησεις στο “Σοσιαλισμός ή Χρεωκοπία”

Ο JP Πρωθυπουργός της χώρας αυτής ξέρει πολύ καλά να κάνει το ιδιωτικό χρέος Κρατικό και την Κρατική περιουσία ιδιωτική γι αυτό εκπαιδεύτηκε αυτό καταφέρνει και ας τον λέμε Γιωργάκη.

Θα τα πούμε τα υπόλοιπα αναλυτικά.
Για την ώρα μια ευχή.

*VINCEREMO*

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *