Κατηγορίες
Διαδίκτυο Κοινωνία ΜΜΕ Συνδικαλισμός

Ως εδώ! ή μήπως λίγο παραπέρα;

Απεργεί και ο “Τιραμόλα”
Πανελλαδική απεργία σήμερα με  θεωρητικά καθολική συμμετοχή: ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ, οδηγοί Ταξί… ακόμα και τα καταστήματα κλειστά. Βέβαια, στην Ελλάδα συνηθίζουμε να ξεχυλώνουμε τα πάντα, οπότε η ελαστικότητα δεν προκαλεί έκπληξη. Χτες μεταδόθηκαν κανονικά από το Μega οι αγώνες του CL με την άδεια της ΕΣΗΕΑ. Σήμερα αναμένεται να καλυφθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού από τη ΝΕΤ, με την ανοχή της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Απεργούν και τα χρυσόψαρα;
Το πρωί ο Λιάγκας δήλωσε από την εκπομπή του συμπαράσταση στους απεργούς, με την ελπίδα οι συγκεντρώσεις να είναι μαζικές. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, συνέστησε στους τηλεθεατές να αποφύγουν το κέντρο, αν δεν υπάρχει απόλυτη ανάγκη.

Απεργία, τσάι και συμπάθεια
Διαβάζω σχόλια από διάφορους σχετικά με τις συγκεντρώσεις. Αναρωτιέμαι πόσοι πηγαίνουν στην πορεία για να διαδηλώσουν και πόσοι απλώς για σχολιάσουν τους διαδηλωτές. Υπάρχουν και κάποιοι που σχολιάζουν την αστυνομική αυθαιρεσία ή τα βίαια επεισόδια. Δε βλέπω σε τι διαφέρουν από τους περίεργους ή τους προβοκάτορες. Για κάποιο λόγο, όλοι θέλουν να γίνουν δημοσιογράφοι. Θα ήταν καλύτερα αν όλοι ήθελαν να γίνουν (ενεργοί) πολίτες.

Από τον/την Diataxis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *