Κατηγορίες
Κοινωνία ΜΜΕ

Χειμώνιασε και τα κεφάλια μέσα

Ήρθε ο χειμώνας και φέτος. Πιο βαρύς από τον περσυνό. Με το πετρέλαιο θέρμανσης σε νέα ιστορικά υψηλά (όπως λένε κι οι χρηματιστές) είτε θα ψοφήσουμε από το κρύο είτε από την πείνα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε λευκά Χριστούγεννα. Ακόμα κι αν δε χιονίσει, το τραπέζι μας θα είναι τόσο άδειο φέτος που θα φαίνεται εντονότερο το λευκό τραπεζομάντηλο.
Δεν ξέρω τι με έπιασε και είμαι τόσο πεσιμιστής. Φαίνεται ότι το να βλέπεις τη δυστυχία των άλλων, δεν σε κάνει περισσότερο ευτυχισμένο. Λες και το κάνουν επίτηδες, όσο πλησιάζουν οι γιορτές, τόσο πληθαίνουν τα διαφημιστικά της unicef για τα παιδιά του 3ου κόσμου, των εγχώριων οργανώσεων για τα παιδιά, τα σποτάκια για τους αναξιοπαθούντες, έρανοι κλπ.
Το μόνο που θα σώσει αυτή τη χώρα είναι η πυγμή του Τριανταφυλλόπουλου. Όπως όλα τα έθνη χωρίς (σοβαρό) κράτος, θέλουμε κι εμείς το δικό μας Ζορό, τον αδιάφθορο ήρωα. Ο Τριανταφυλλόπουλος θα σώσει την Ελλάδα από τους κακούς γιατρούς, τους κακούς πολιτικούς, τους κακούς δικαστικούς, τους κακούς εφοριακούς, τους κακούς αστυνομικούς…
Βέβαια, τελευταία, περισσότερα σκάνδαλα αποκαλύπτει το δελτίο ειδήσεων του Μέγκα, παρά οι εκπομπές κλειδαρότρυπας. Με τόση διαφθορά που έπεσε, χρησιμοποιούμε (εξ ανάγκης) τον Εθνικό μας Αδιάφθορο ακόμα και για την εξυγίανση της πολιτιστικής ζωής του τόπου. Μόλις ξεκαθαρίσει τι πραγματικά συνέβει και φτάσαμε στο μέγα σκάνδαλο της σύγκρουσης των γιγάντων Λάκη Λαζόπουλου και Νίκου Καρβέλα, οι κάθε λογής νταβατζήδες θα χάσουν πάλι τον ύπνο τους.

Από τον/την Diataxis

Μία απάντηση στο “Χειμώνιασε και τα κεφάλια μέσα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *