Κατηγορίες
Διαδίκτυο

Κάποια ζώα δεν τον πιστεύανε…


Θυμάστε το Βασίλη Λεβέντη; Την τελευταία νύχτα πριν του κλείσουν το κανάλι, ήταν σε κατάσταση αμόκ και σκυλόβριζε Παπανδρέου και Μητσοτάκη. Ανάμεσα στα πολλά που είχε πει, ήταν και η παροιμιώδης φράση: “κάποια ζώα δε με πιστεύανε, τώρα θα με πιστέψουν ευτυχώς και τα ζώα”.
Αναρωτιέμαι, λοιπόν, αν τον πίστεψαν τα ζώα και κυρίως αν υπάρχουν ακόμα ζώα. Στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” διαβάζω σχόλια αναγνωστών στις προτάσεις που ανακοίνωσε η κ. Παπαρήγα ότι θα φέρει στη βουλή το ΚΚΕ ως σχέδιο νόμου για την καταπολέμηση της ανεργίας. Είναι απίθανο το πόσο έξυπνοι είναι οι αναγνώστες… τόσο έξυπνοι που νιώθω μειονεκτικά, χάνω την αυτοπεποίθησή μου. Όλοι ανεξαιρέτως θεωρούν από ανεφάρμοστες υπερβολές ως δόλιες ανοησίες τις συγκεκριμένες προτάσεις.
Προφανώς, με τα 500 ευρώπουλα του ταμείου είναι καλυμμένοι οι άνεργοι, τα 700 είναι αρκετά για για τους εργαζομένους, ενώ τα ρετιρέ των 1000 ευρώ μηνιαίως δεν έχουν καν ανάγκη τα δώρα Πάσχα/Χριστουγέννων. Διαφορετικά αυτά που γράφουν στα σχόλιά τους, δε θα τα ζωγράφιζε ούτε παιδάκι του νηπιαγωγείου. Θέλω να ξέρω πώς έριχναν το φάκελο στην κάλπη όλοι αυτοί πριν ένα μόλις χρόνο. Τους πίστεψαν τους πολιτικούς, αλλά κατάλαβαν την αλήθεια μετά τις εκλογές. Πώς γίνεται ο κόσμος προεκλογικά να πιστεύει τα κόμματα εξουσίας, ενώ ο Λεβέντης φώναζε για το ακριβώς αντίστροφο;

Όπως λέει και η σχετική διαφήμιση του conn-x, τώρα σερφάρουν όλοι. Εννοείται ότι δικαίωμα στην πρόσβαση στο διαδίκτυο έχουν όλοι,περισσότερο και λιγότερο προικισμένοι. Διαπιστώνω όμως ότι είτε το ποσοστό των ηλιθίων αυξήθηκε δραματικά, είτε οι εξυπνότεροι απέχουν. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα Βασίλης Λεβέντης. Κι αν υπάρχει βέβαια, δε θα διαβάζει το δικό μου blog. Εγώ έχω όλη τη διάθεση να τον πληροφορήσω ότι τελικώς τα ζώα δεν τον πίστεψαν.

Από τον/την Diataxis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *