Κατηγορίες
Κοινωνία Πολιτική

Οι κότες το έσκασαν

O Κασιδιάρης, εκπρόσωπος (χ)τύπου της Χ.Α., ένας παλικαράς που έγινε για 2 μέρες βουλευτής, επιτέθηκε με γροθιές στη Λιάνα Κανέλλη, μέσα στο τηλεοπτικό studio της πρωινής εκπομπής του Αντένα, με το Γιώργο Παπαδάκη. Προηγουμένως έλουσε με το ποτήρι του την εκπρόσωπο του Σύριζα. Ο νταής νεαρός, αφού ξυλοφόρτωσε την 60χρονη βουλευτή του ΚΚΕ, έσπευσε να εξαφανιστεί για 2 μέρες, μέχρι την παρέλευση του αυτοφώρου, καθώς η Εισαγγελέας του Α.Π ζήτησε από την αστυνομία να τον συλλάβει.

Παρά την καθολική καταδίκη από τον πολιτικό κόσμο, κάποιοι θεώρησαν την επίθεση δίκαια. Διάβασα προχτές στο internet κάποιον που έγραψε ότι ο λαός που ψηφίζει, νομιμοποιεί και τη Χ.Α.

Σημειώνω μόνο τα εξής:

  • Ο κόσμος που “νομιμοποιεί” τη ΧΑ, βάζοντας τα πρωτοπαλίκαρα στη βουλή, είναι ο ίδιος κόσμος που “νομιμοποιούσε” 40 χρόνια τώρα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για να μας κλέβουν και να μας οδηγήσουν στη σημερινή καταστροφή.
  • Πριν αγανακτήσουν όλοι αυτοί, ας κάνουν την αυτοκριτική τους. Επειδή όμως είναι δύσκολο να αναγνωρίσει κάποιος την προσωπική του βλακεία, προτιμά να βρίζει και να ζητά κρεμάλες και ελικόπτερα, για εκείνους που δόξαζε 2 ή 4 χρόνια πριν.
  • Και στο τέλος επικροτούν τη στάση του κάθε Κασιδιάρη που μετρά το αντριλίκι με βρισιές και με γροθιές.

Όσοι είναι παλικάρια, τη ζωή τους την περνούν στις σκαλωσιές.

Από τον/την Diataxis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *