Κατηγορίες
Διάφορα

WoW public test realm (PTR)

Όπως (σχεδόν) όλοι οι τακτικοί παίκτες του World of Warcraft, προσπάθησα κι εγώ να μεταφέρω τους χαρακτήρες μου στον PTR, ούτως ώστε να προετοιμαστώ, να δω, να δοκοκιμάσω και ενδεχομένως να αναφέρω τυχόν προβλήματα ή έστω τις απόψεις μου για το περιεχόμενο στους developers της εταιρίας.
Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι ήδη έχουν περάσει αρκετές ημέρες (με αρχική εκτίμηση ολοκλήρωσης 6 ημέρες), το character-copy-status είναι ακόμα σε κατάσταση pending. Λόγω τεράστιας ουράς αναμονής, δεν γίνονται δεκτές άλλες αιτήσεις μεταφοράς ενώ ο μέσος χρόνος αναμονής έχει εκτοξευτεί στις 27-28 ημέρες.
Υποθέτω ότι μάλλον το χάσαμε το τραίνο και δεν προβλέπεται να μπούμε στο Ulduar πριν μπει στους live servers. Τουλάχιστον μπορώ να κάνω login και να δημιουργήσω ένα νέο χαρακτήρα, σε αντίθεση με τον GM μου, που λόγω πρόσφατης αλλαγής password ακόμα παιδεύεται δοκιμάζοντας απίθανους συνδυασμούς που θα του επιτρέψουν την πρόσβαση στο πολυαναμενόμενο public test του patch 3.1.0 και το dungeon του Ulduar.
Τέλος καλό, όλα καλά. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αντιγραφής χαρακτήρα, βρήκαμε τα χαμένα passwords, έχουμε πρόσβαση στο Brill (english speaking realm)… καιρός για Ulduar λοιπόν.

Από τον/την Diataxis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *