Κατηγορίες
Telex

Ελλάς Ελλήνων Αλλοδαπών

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες,
(όχι στους ξένους και όχι σε όλους τους Έλληνες)

Όταν παίρνουν μετάλια είναι έλληνες, όταν τις πηδάνε στα μπουρδέλα φταίει ο κομμουνισμός, όταν κάνουν ληστείες φταίει ο Καμίνης.

Όταν έμεναν εκεί, έφταιγε ο Χότζα. Όταν ήρθαν εδώ, έφταιγε ο Μπερίσα. Τώρα που μένουν εδώ, φταίει η κυβερνηση. Όταν φύγουν, θα φταίει το ΔΝΤ.

Γιατί καλούν τον Άδωνι να μιλήσει για το φράχτη στον Εύρο; Θεωρείται ειδικός στους λαθρομετανάστες επειδή τους μισεί;

(πηγή: http://twitter.com/#!/diataxis)

Από τον/την Diataxis

3 απαντησεις στο “Ελλάς Ελλήνων Αλλοδαπών”

Γινεται λιγο πιο φιλελληνες κι αφηστε τις αγαπες και τη φιλευσπλαχνια στους λαθρομεταναστες. Η χωρα δεν μπορει να θρεψει τους δικους της , ας πανε οπου αλλου υπαρχει πλουτος να ζησουν —οχι δεν τους χρειαζομαστε— οσοι τους θελουν ας γινουν αυτοι μεταναστες κι ας πανε στο πακισταν ή όπου αλλου αγαπανε. Διαφορετικα οδηγουμαστε σε νεο εμφυλιο. Ο νοων νοειτω.

Φιλέλληνες είναι οι ξένοι που αγαπάνε την Ελλάδα (ή και τους Έλληνες αν θέλεις). Φιλέλληνας ήταν ο λόρδος Βύρωνας, φιλέλληνας είναι ο Σαρκοζί (που διώχνει τους τσιγγάνους για να έρθουν εδώ), φιλέλληνας ήταν και η Sabina που το καλοκαίρι έκανε γυμνισμό στη Χαλκιδική.
Ο εμφύλιος δεν έχει σχέση με τους ξένους. Όσο υπάρχουν Έλληνες που πιστεύουν ότι μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να αποφασίζουν για την τύχη όλων μας, δεν πρόκειται να ηρεμήσει αυτός ο τόπος.

ψωμι παιδια ελεθερια για ολους οσους βρεθηκαν σ αυτη την γη,,,
που την ορισαν ως ελλαδα αυτα τα χρονια ,,λιγη αλληλεγγυη δεν βλαπτει ολοι μεταναστες ειμαστε,,give a piece of chance

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *