Κατηγορίες
Τεχνολογία

Σε τι μπουρδέλο ζούμε;

Την Κυριακή η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα σε όλη την περιοχή για κάνα 6ωρο. Μια προγραμματισμένη διακοπή για λόγους συντήρησης υποθέσαμε και πράγματι, με ξύπνησαν οι φωνές των αλβανών του συνεργείου. Άλλαξαν σύρματα στις κολώνες και όταν επανήλθε το ρεύμα, ήμασταν όλοι ανακουφισμένοι που επιτέλους στην Ελλάδα, κάποιοι αποφάσισαν να προετοιμαστούν για την υπερκατανάλωση της θερινής περιόδου, πριν καούμε από τους καύσωνες.
Από το όνειρο με ξύπνησε η απρόσμενη διακοπή (λόγω βλάβης) τη Δευτέρα το μεσημέρι. Η βλάβη αποκαταστάθηκε μετά 3 ώρες. Την Τρίτη η τυχαία βλάβη επέστρεψε με συνέπεια Άγγλου ευγενή. Η αποκατάσταση άργησε όμως λίγο παραπάνω. Τετάρτη μεσημέρι και γράφω αυτές τις γραμμές από το κινητό μου, καθώς ξανακόπηκε το ρεύμα 1 ώρα πριν. Ενημέρωσα την υπηρεσία αναγγελίας βλαβών της ΔΕΗ και ο υπάλληλος με προέτρεψε να απευθυνθώ αύριο το πρωί στους αρμόδιους για να μάθω λεπτομέρειες για την πηγή του κακού.
Συμπληρώνοντας 4 μέρες αλεπάλληλων διακοπών ρεύματος νιώθω περισσότερο πρωτόγονος. Μάλλον η σωστή απάντηση στην ερώτηση του τίτλου είναι: ζούμε σε μπουρδέλο primitive!

Από τον/την Diataxis

Μία απάντηση στο “Σε τι μπουρδέλο ζούμε;”

Η ΔΕΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 20/2/2011
ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΥΛΩΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ,,ΕΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ,,ΕΙΔΕΣ Η ΔΕΗ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *